Hermanita

Alla inlägg den 6 september 2009

Av Milla - 6 september 2009 09:19

Visst är det trist väder ute idag, men jag har bakat nötkaka på jobbet och alla mina arbets kamrater går och trånar efter den, jag har iallafall gjort en god gärning idag, inte sant =)


3 timmars sömn inatt, vad är det för fel på min katt egentligen. Hela kvällen sover hon, trots att jag försöker hålla henne road just för att detta inte ska hända.

Först vid två, ett j*vla hoppandes upp och ner i sängen, in och ut genom sovrummet. Jag gnäller dödstrött att hon ska sluta. Det blir lungt en stund, precis så jag hinner somna om. Ja då ska hon bädda i mitt hår, längst upp på kudden på min kudde dessutom, där ska hon lägga sig. Hon lägger svansen rätt i nyllet på mig så att det kittlas.

Där ligger hon si sådär 10 minuter, sen är det samma visa en gång till. Såhär håller det på heeeeela natten tills halv 6 på morgonen då när jag ska till jobbet då lägger hon sig nöjt på min uppvärmda madrass med tassarna över öronen och somnar som en stock.


Nu när jag har fått beklaga mig på denhär konstiga men så underbara katt så måste jag fortsätta att jobba =) Jag har nog det slappaste jobbet ever ;)



Ovido - Quiz & Flashcards