Hermanita

Alla inlägg under december 2009

Av Milla - 11 december 2009 10:39

Jisses det är nästan som om det har flyttat hit en inredare till mitt hem under bara en dag, ja det är faktiskt jag själv som har irrat runt i lägenheten som en vilsen höna och plockat bland lyktor och annat dyl.

Det blev ett ritkigt lyft i vardagsrummet efter alla omständiheter, nu fattas det bara en ny fin soffa som C envisas med att inte köpa.

Men igår fick jag till det ska ni veta. Jag tittar med mina stooora cockerspaniel ögon på honom, nästan tårfyllda och med mesig röst gnäller jag "Men vincent vill ha en ny soffa?"(Vincent kallas vår lille son i magen änsålänge) Kan han motstå detta skede? Nej det kan han inte.

"Jaja vi får väll åka och kolla på en nästa månad då!"


Ja jag tror minsann att jag och Vincent kommer att komma bra övrresns när det gäller C i framtiden :)

Även när det gäller godis, julmust, morötter så tar jag fram denhär gnälliga mesiga rösten och jag får alltid min vilja igenom, är det inte underbart att vara gravid :) Haha


Idag är det skittrist väder ute, Jag tänker lägga mig under filten och göra absolut ingenting idag!.... kanske damssuga lite senare.... om jag orkar!





Av Milla - 10 december 2009 12:51

Lw konserten var riktigt bra :) Lasse var lika charmig som vanligt :)


Igår hade vi stor shopping på stan, Jag, Jennie och Lisa. Dom sista julklapparna blev färdiga och idag har jag suttit och slagit in dom allihop.

Känner för en gångs skull ingen stress över jul.


C har blivit dunder förkyld så jag har fått passa upp på honom de senaste dagarna :) Men är det inte konstigt att så fort dehär killarna blir lite förkylda är det minst sagt nästan en dödssjukdom för dom, det låter nästan som om dom håller på och dö. C gick runt här i lägenheten och stönade och ojade sig för fullt. Men det är bara att hålla med om hur synd det är om honom, det är det enda som funkar :)


Jag fick två stora kartonger med utrensing av syrran också, jätte fina saker så som budda prylar, masker, fina krukor och några lampor. Härligt att ha en syster som köper på sig alldels för mycket saker, då blir det över till mig :)



Av Milla - 7 december 2009 15:22

Kul väder idag, eller vad säger ni?

Jag jobbar, hörs sen!

Av Milla - 6 december 2009 11:54

Igår hade vi en riktig hård dag på Ullared, jag fattar fortfaranade hur jag stod ut med den väntan och allt folket igår.

När vi kom till ullared möttes vi av fullpakerade parkeringar och när vi väl hittar en och ska ställa oss i kö får vi se hur kön sträcker sig, ja jag vet inte hur lång den var men 1 timmes väntan i iskall kyla. Men dagen var bra i övrigt, det var svårt att se allt som fanns där eftersom det var så fruktansvärt mycket folk, men jag fick med mig en hel del hem :)

Ja runt 5000 handlade jag för :)


Om en stund kommer Jennie och Angelina och Angelina ska stanna här en stund medan jennie köper de sista julklapparna.


Charlie har nu känt de första sparkarna :) Min gosse är väldit lekfull där inne i magen :) Konstig men underbar känsla.


Några bilder på magen igår vecka 21 :)


      


Av Milla - 1 december 2009 17:25

Dagen blev inte riktigt som planerad och så är det ju när man har barn, inte jag än men Jennie. Vi hann till mitt jobb, sedan ner till stan och till banken.

Då ringer dom från Angelinas dagis och hon har 39 graders feber. Jennie får skynda sig iväg och jag bestämmer mig för att kika en runda på stan, ensam :(


Jag hittade en ny jobbväska, den andra gick sönder för länge länge sen :)

Jag träffade på min bonusmamma Karin som var ute på lunch, gick en snabbis med henne och sedan ringde pappa för att bjuda på mat. Härlig pasta och kebab tallrik, mer nyttigt kan det inte bli! haha


Det bästa med denhär dagen var att jag från ingenstanns kom på att om en vecka är det Lars Winnerbäck konsert, det har varit så mycket på sistone så jag hade helt glömt bort. Men nu längtar jag sönder mig :)



Bebis sparkar ordentligt i magen nu, härligt :)




Lars Winnerbäck- Tidvis

"Tid har förlöpt, dagar har gått.

Månen har vandrat sin väg genom svart, vitt och grått.

Jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår.

Jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går."

Allt passar in så bra.........


Av Milla - 1 december 2009 09:44

Just nu sitter jag hemma hos Jennie, har nanat över här inatt.

Igår var jag barnvakt till Angelina medan Jennie var på köns ulraljud.

Om en stund ska vi dra oss ner mot stan, innan dess upp till jobbet för att se om mitt bankommat kort ligger där. Slavrig som jag är måste jag ha glömt det där i söndags när jag jobbade, eller också har jag slängt det i tvätten och det vore inte så bra.

I värsta fall får jag åka ner och spärra kortet, samt skaffa ett nytt.

Något bebisplagg kan råka följa med hem idag, det vet man aldrig.


Föressten har vi varit och köpt en ny digetal karmera så jag lovar att jag ska lägga upp bilder nu. Nu när jag kan igen.


Puss och hej!


Ovido - Quiz & Flashcards