Hermanita

Alla inlägg under oktober 2009

Av Milla - 19 oktober 2009 15:14

Föressten Erica, jag lovar att bli bättre på att uppdatera, du också!! =)

Av Milla - 19 oktober 2009 14:50

   Nu är äntligen den slitsama helgen över och nu kan jag se fram emot att få vara ledig nästa =)

C åkte till helsingborg för jobb och stannar där till torsdag så jag är all alone nu hela veckan, lite trist nu när jag är ledig måndag och tisdag men å andra sidan så får vi härliga pengar nästa månad.


Så idag har jag inte hunnit med så mycket, jag tog mig en lång skön sovmorgon, låg länge och myste med Molly innan jag kom upp halv elva =) haha.

Städning har jag ängnat mig åt hela eftermiddagen och om en stund kommer min far och hämtar mig, jag ska nämligen tillbringa min kväll och tidag hemma hos dom. Karin skulle rå om mig sa hon =) Vi får se vad det innebär.


Lillasyster Lina är alltid lika uppspelt när jag ska komma och klipper och klistrar ihop fina teckningar som kan jag hänga upp på kylskåpet här hemma sen, ibland har jag varit extra snäll att jag fått ett fint pärlarmband med de finaste pälorna hon har och jag blir alltid lika glad. Jo och jag använder armbanden också, jag tycker det är en självklarhet när hon har lagt ner både tid och omtanke för att göra något fint till mig. De finns de på jobbet som kommenterat mina barnsliga armband ibland, men jag ler bara stort och säger stolt "det har min lillasyster gjort till mig!"


Så stackars Molly ska vara ensam nu i två dagar och jag har alltid lika dåligt samvete när jag lämnar henne, löjligt jag vet, men jag kan inte hjälpa det!


Nästa löning kommer gå åt till en ny kamera då vi slarvat bort usb sladden och det går inte köpa en ny :S

Så det bir inga bilder fören om ett bra tag.


Men jag hittade en bänk vi ska ha i vår hall, om jag får C att bli övertalad, den var ju faktiskt på rean!







Av Milla - 17 oktober 2009 08:50

Ledsen att bilderna kommer att dröja lite, vi hittar inte usb sladden, min kära man är en fanatiker på att slarva bort sådana viktiga saker när han städar.


Jag har suttit och drömt mig bort till de varmare breddgraderna och det hade varit så otroligt skönt att få åka iväg ett litet tag, bara en vecka, kanske två. Jag har hittat många sista minuten så det är inte helt omöjligt att det blir en liten tripp innan Liten kommer.

Förutom att jag svimmade på jobbet några sekunder idag, förmodligen blodtrycksfall så har jag sååå fruktansvärt ont i mitt huvud. Elin och Lisa var hemma på besök igår och jag lyckades inte somna fören vid två tiden inatt, och nu upp till jobbet klockan 6.


Ikväll firar vi Nisse 20 år, Charlies bror och sen ska jag slockna tidigt om jag ska orka imorgon också =)




Av Milla - 16 oktober 2009 12:21

Jag vill bara uppmana alla om att mina gul färg håret är inte längre så illa som innan!

Dock är det heller inte den färgen jag önskar ha i håret just nu men med tanke på alla färgningar det har fått stå ut med har jag inte mycket annat val än att gå med det.


Idag har vi varit hos barnmorskan på första hjärtljudet, det var underbart att få höra den första livs tecknet, något verkligare blev det både för mig och C som vi båda har haft svårt att förstå att det verkligen är ett litet underverk som vi skapat där inne. Men jag älskar dig redan vem du än är!



Senare i eftermiddag ska jag rusa iväg till Psykologen 1 timme och sedan kommer Elin på besök, det ska bli mysigt. C ska iväg på hockey ikväll så jag och Elin ska ha mys med idol och massa godis.


Jag ska slänga upp lite bilder på lill magen idag tänkte jag.

Av Milla - 12 oktober 2009 10:43

Det är ju grymt tråkigt att det finns folk som läser bloggen men inte lämnar några kommentarer!

I helgen har C varit iväg på dop i karlstad, jag valde att inte följa med eftersom jag aldrig skulle klara av att sitta i en fullsatt bil i 5 timmar, No No!

Så jag har haft lite egentid hemma i lägenheten fast Molly var ju där såklart. Jag var och myste lite hemma hos Jennie också, tog en fika på stan och sen låg jag hela kvällen framför tvn med Molly i ena armen och godisskålen i andra och där slockande jag redan klockan tio någongång. Det är makalöst var trött jag är om kvällarna, det spelar ingen roll om jag så skulle sova till 12 på förmiddagen så slockar jag ändå vid nio tiden.


Jag fick en strålande ide när jag gick på stan med Jennie (tyckte jag då) att köpa en burk hårfärg för att göra håret bara lite lite ljusare, för jag ville ju fortfaranade ha kvar det naturliga blonda. Sagt och gjort.

Hemma i badrummet blandar jag ihop allihop, funderar en stund om det verkligen är en bra ide att jag tog en sådan pass ljus blond men tänker i samma sekund, äsch det brukar ändå ta så dålig på mig.

Slänger i färgen och sitter i 40 minuter i telefon med Jennie. Kollar mig i speglen och vad är det jag ser?

En ill gul kyckling i mitt huvud? illa kvickt lägger jag på samtalet med Jennie, rusar in i duchen, tvättar både med shampo och balsam flera gånger.


Ändå nu, två dagar senare finns det spår efter kycklingen i mitt hår och inte ska ni tro att det ser naturligt ut länge, Big no no! Här sitter jag med mitt vita hår med gula slingor och så kommer C hem och utbrister, Men vad fin du är i håret! Gissa om han fick sova på soffan eller inte och jag lipandes som bebis i andra rummet.



Och innan idag på morgonen pratade jag med Jennie angående mina arbetskamrater här på jobbet, första dagen efter kyckling händelsen. Ingen har kommenterat mitt hår! Ingen! Och jo det syns skilland, stor skillnad!

Jag berättar i förtvivlan att förra gången jag färgade håret syntes det knappt och då kommneterade alla det, åh så fint, det där passar du i Milla och så vidare.

Idag? Ingenting!!! Då måste jag verkligen se förskräcklig ut, när ingen ens vågar påpeka det! Jennie menar på att dom kanske inte orkade denna gången eftersom dom tjatade så mycket om det sist, jag tror på min egen tanke!

Nu ska jag och bebisen käka en morot och jobba vidare.


Av Milla - 2 oktober 2009 11:42

Igår hade jag fullt upp, små plock och promenad med Molly på morgonen, sedan göra min iordning för mötet med min psykolog, där var jag en och en halv timme, sedan var jag på ansiktsbehandlig en timme, vi åkte och handlade och sedan lagade vi fyllda squash, me love.


Idag har jag pratat med Jennie hela förmiddagen, det brukar bli så. Gjort mig iordning för att om en stund möta upp Lisa på stan. Ikväll ska vi ut till Billa och äta middag hos Charlies föräldrar (vi börjar lite smått fira min fördelsedag idag) Imorgon jobbar jag och efter det kommer familjen och mina älskade far föräldrar på besök för att fira mig.


Eftersom jag alltid har varit och kommer säkerligen föbli en planera människa så har jag fullt upp att stå i alla bebis saker som måste inhandlas, ny lägenhet, föressten vet ni någon lägenhet på markplan hör va er =)

Jag har dock mycket krav på den nya lägenheten eftersom den vi har nu är så fräcsh.



Ett kort inlägg, men något iallafall.



Ovido - Quiz & Flashcards